بیشتر افراد، حتی مخالفان فستفود، نمیتوانند از برخی از ساندویچهای فستفود چشمپوشی کنند، بهویژه اگر آن ساندویچ همبرگر باشد. امروزه برگر در انواع مختلف عرضه میشود که هر یک طعم و ترکیبات خاص خود را دارد و هر کدام از نظر دوستدارانش بهترین همبرگر به شمار میآید. بهترین همبرگر ایران هر چه باشد و هر طعمی داشته باشد، همیشه میتواند با وجود برخی نکات، تجربهی ویژهای برای فرد بسازد.
همبرگر سالم
بیتردید کیفیت غذایی که میخوریم مهمترین مسأله درباره آن غذا است، و هر فرد حق دارد تا از کیفیت غذای رستوران انتخابی خود مطمئن شود. این حساسیت درباره فستفودها بیشتر است و شامل برگرها نیز میشود. همبرگر از سرخ کردن، کباب کردن یا گریل کردن مایه گوشتی برگر به دست میآید که با توجه به اهمیت مصرف روغن در بحث سلامت عمومی بدن، کباب کردن و گریل کردن برگر، روش سالمتری محسوب میشود. یکی از دستگاههای پخت بسیار کاربردی در فضاهای رستورانی، فرهای ترکیبی هستند که در حجمهای مختلف استفاده میشوند. از مزیتهای این دستگاه برای پخت انواع فست فود از جمله همبرگر، امکان پخت بدون روغن و در نتیجه، عرضه سالمتر همبرگر است. این روش پخت برای اطمینان یافتن افرادی که نگران سلامتی یا افزایش وزن خود هستند، بسیار مناسب است و خیالشان را از بابت سلامت پخت همبرگر راحت میکند.
کیفیت مواد اولیه
دیگر نکته مهم درباره سلامت غذا، کیفیت و تازگی مواد اولیه کاربردی است. بهویژه درباره همبرگر که ماده اصلی آن گوشت است، این موضوع اهمیت بسیاری مییابد. استفاده از گوشت تازه و خالص گاو یا گوساله و پخت مناسب آن در طعم و کیفیت بهتر، موثر خواهد بود. همچنین دیگر مواد ترکیبی مثل روغن، پیاز و دیگر سبزیجات بهکاررونده در تهیه همبرگر از جمله انواع کاهو، گوجهفرنگی، خیارشور و انواع سسها نیز باید تازه و باکیفیت باشند.
نان مهمترین جزء جدانشدنی همبرگر است و کیفیت نان همپای کیفیت برگر اهمیت دارد. طبعا میل کردن بهترین همبرگر نیز با نان بیات و نهچندان تازه، تجربه جالبی نخواهد بود. به همین منظور، در بسیاری از رستورانها، هر روز نان مورد نیاز روزانه پخته میشود.
انواع همبرگر
چنانکه گفتیم یکی از جذابیتهای این ساندویچ محبوب، تنوع بالای آن است. از آغاز پیدایش و رواج برگر در جهان، انواع مختلفی از آن به دوستداران این غذا عرضه شد، از جمله چیکنبرگر، بوفالو برگر، برگر شترمرغ، برگر گوزن، برگر گیاهی و برگر تورکی و مانند اینها. در ایران نیز تنوع نسبتا خوبی از همبرگر مشاهده میشود که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم:
همبرگر: این نوع برگر، وفادار به فرمول کلاسیک پخت همبرگر است و از ترکیب برگر، گوجهفرنگی، کاهو، سس و گاهی پنیر در میان نان به دست میآید و هنوز یکی از پرطرفدارترین برگرها به شمار میرود.
چیز برگر: اگر دوستدار طعم انواع پنیر هستید، این برگر کاملا مناسب شما است. پنیرهای مختلفی در پخت چیزبرگر به کار میرود که هر یک مزه خاصی به برگر میدهد، اما استفاده از پنیرهای ورقهای معمولتر است. گاهی برای افزودن طعم بیشتر، پنیر را در ترکیب مایه گوشتی همبرگر نیز استفاده میکنند.
فیلهبرگر: این همبرگر از برگرهای مرغ به شمار میآید که برای تهیه آن معمولا سه تکه فیله مرغ مزهدارشده را گریل میکنند. در «اینجابرگر»، پیش از طبخ، فیله را در سس مخصوص رستوران مرینیت یا مزهدار میکنند.
چیزفیلهبرگر: اگر همزمان عاشق طعم پنیر و مزه فیله مرغ هستید، بیتردید انتخاب شما چیزفیلهبرگر خواهد بود.
برگرگیاهی: همبرگر های گیاهی با مواد مختلف از جمله سویا و فرآوردههای آن و ترکیبهای دیگر تولید میشود. یکی از ابتکارات در این همبرگرها، کوکوبرگر است که در آن بهجای هر نوع گوشت یا ترکیب گیاهی دیگر کوکوسبزی استفاده شده و همراه سس و کاهو و گوجهفرنگی، یک همبرگر کاملا گیاهی را تشکیل میدهد. یک کوکوبرگر خوب، خوشطعم و بدون هر گونه ترکیب غیرگیاهی را میتوانید در اینجابرگر امتحان کنید.
چلوبرگر: این برگر خوشمزه را امتحان کردهاید؟ برگری که بهجای نان، بین دو لایه برنج تهدیگشده، زعفرانی و مزهدارشده با کره، قرار گرفته باشد؟ چلوبرگر هم یکی دیگر از انواع همبرگر است که با تغییر در ترکیب اصلی همبرگر به وجود آمده است. این برگر ویژه و ترکیب شده با تهدیگ را میتوان خلاقیتی در پیوند غذایی سنتی و مدرن دانست. در اینجابرگر، این برگر خاص را میتوانید تجربه کنید.
علاوه بر برگرهای یادشده، معمولا بیشتر رستورانها یا همبرگرفروشیهای معتبر، برگری ویژه در منوی خود دارند که معمولا میزان گوشت بهکاررفته در آن بیشتر بوده و در مواد اولیه نیز اغلب بیکن گوساله یا مانند آن به چشم میخورد. در اینجابرگر نیز «برگر اینجا» چنین ویژگیهایی دارد.
اینجابرگر
موارد یادشده در بسیاری از همبرگرفروشیها و رستورانهای معتبر تهران و سراسر ایران که به کیفیت محصول خود اهمیت میدهند، رایج و مرسوم است. اینجابرگر نیز یکی از رستورانهایی بوده که در آن علاوه برکیفیت غذا و مواد اولیه، رضایت مخاطب و احترام به حقوق مشتری اولویت نخستین مجموعه است. تکیه اصلی این رستوران بر تولید انواع برگر است و علاوه بر همبرگر، انواع پیتزا و ساندویچهای دیگر نیز به تنوع منوی این رستوران افزوده شدهاند. در تهیه همبرگرهای این رستوران، علاوه بر گوشت گوساله خالص و دیگر مواد اولیه، سس مخصوص «اینجا» به کار میرود که در ایجاد طعم خوش برگرها نقش پررنگی دارد. نانهای بهکاررفته در برگرها و دیگر ساندویچهای اینجابرگر بدون مواد نگهدارنده بوده و روزانه در رستوان پخته میشوند. یک همبرگر خوشمزه با عطر و طعم نان تازه در اینجابرگر، تجربه دلانگیزی خواهد بود.
از دیگر نکات مهم درباره بهداشت و سلامت غذا، نوع ظروف بهکاررفته برای سرو غذا است. با توجه به سیر نزولی استفاده از ظروف یکبارمصرف و افزایش اهمیت تولید زباله کمتر در حمایت از محیط زیست، ظروف سرو غذا در اینجابرگر از جنس آلومینیوم آنادایز انتخاب شده است که از بهداشتیترین ظروف برای تهیه و سرو غذا به شمار میرود.
همواره پس از صرف غذایی خوشطعم و باکیفیت، نوشیدن قهوه لذتی دوچندان خواهد داشت. در اینجابرگر میتوانید فنجانی قهوه سفارش دهید و با شیرینیهای پخت روز «اینجا» نوشجان کنید.
همچنین در حال حاضر، با توجه به شرایط موجود در کشور و محدودیتهای بسیار برای حضور در رستوران، سرویسدهی آنلاین رستوانها از نکات قوت این مراکز به شمار میآید. اینجابرگر نیز در راستای رعایت پروتکلهای بهداشتی، همه خدمات خود را بهصورت آنلاین نیز در اختیار مخاطبان خود میگذارد.
سخن پایانی
با توجه به آنچه یاد شد، و نظر به فراوانی رستورانها و مراکز عرضهکننده همبرگر در تهران و سراسر ایران، همواره انتخاب مکانی بهتر برای تجربه طعم جدیدی از همبرگر اهمیت بسیاری دارد. یک بار تجربه همبرگر در اینجابرگر، این رستوران را تبدیل به یکی از نخستین انتخابهای شما برای تجربههای بعدی خواهد ساخت. «برگر فقط اینجا» را به یاد داشته باشید.